Derma Pen: revoluční nástroj pro omlazení pleti - Aventa Beauty
Derma Pen: revoluční nástroj pro omlazení pleti

Nás obličej představuje část těla, kterou neustále ukazujeme, proto je potřeba mu věnovat maximální péči. Vlivem stárnutí dochází k úbytku kolagenu, což se projevuje výskytem jemných linek a vrásek. Pozastavit tento proces vám pomůže revoluční nástroj Derma Pen od značky Beauty Spa, který stimuluje přirozenou produkci kolagenu a elastinu. Výsledkem jeho používání je hladká a pevná pleť, kromě toho vám také pomůže eliminovat strie, celulitidu, tmavé skvrny, jizvy po akné a úrazech a mnoho dalšího.

Na co je Derma Pen?

Derma Pen je nejbezpečnější a nejrychlejší mikrojehličkovací přístroj na světě, pomáhá vyhlazovat vrásky, podporuje hojení jizev, stimuluje přirozenou produkci kolagenu a elastinu v pokožce a napíná a obnovuje pokožku. Jedná se o mikrojehličkovou proceduru, která stimuluje vlastní procesy hojení pokožky. Pomáhá léčit kožní problémy, jako jsou strie, vrásky, jemné linky, vypadávání vlasů, jizvy po akné a hyperpigmentace. Největším přínosem je zlepšení celkového tónu a textury pleti.

Co je to mikrojehličkování?

Mikrojehličkování je technika, při které dochází v pokožce pomocí miniaturních, sterilizovaných jehel k mikroskopickým zraněním a jejich hojení přirozeně stimuluje produkci vlastního kolagenu a elastinu. Tato metoda má omlazující účinky a pomáhá udržovat pokožku hladkou a pevnou. Mikrojehličkování je bezpečné pro téměř všechny typy pleti a výsledky jsou viditelné již po první aplikaci. Obvykle je ovšem potřeba více opakování, vždy záleží na stavu pleti. 

Vlivem stárnutí dochází k úbytku kolagenu v pokožce, což přispívá k tvorbě vrásek a dalších příznaků stárnutí.  Mikrojehličkování je účinný způsob, jak omladit pokožku a rovněž také hojit jizvy a eliminovat výskyt strií a tmavých skvrn. Procedura také spouští tvorbu nových kožních buněk pomocí přirozeného procesu hojení těla. Kromě toho také zlepšuje prokrvení, což přispívá k pevné a hladké pokožce. Samotný proces mikrojehličkování probíhá 20-60 minut. Pro pleť s velkým množstvím vrásek je vhodné rovněž pravidelně aplikovat pleťové sérum ULTRALIFT, které obnovuje vypnutí pokožky a slouží jako prevence předčasného stárnutí. Na obnovení vypnutí a zlepšení elasticity doporučujeme také peptidové sérum SHOCK.

Kde na těle Derma Pen aplikovat?

Mikrojehličkování není určeno jen na obličej, lze jej aplikovat na jakékoliv oblasti těla, kde pokožka potřebuje opravu. Derma Pen je vhodný také na podporu a obnovu růstu vlasů. Nejčastěji je využíván na obličeji, rukou, krku a dekoltu. Lze využít na nežádoucí pigmentaci, na pokožku poškozenou sluncem, na rozšířené póry a na strie a celulitidu. 

Další výhodou Derma Penu je, že otevírá pokožku, díky čemuž pak produkty, které používáte na péči o pleť budou mnohem účinnější, jelikož budou lépe pronikat hluboko do pokožky. U Derma Penu péče o pleť nekončí, pro dosažení co nejlepších výsledků je zapotřebí pokožce dopřávat potřebnou výživu. Dopřejte vaší pleti hydrataci a zároveň prevenci proti stárnutí pomocí vitamínového séra s kyselinou hyaluronovou, které je obohaceno také o vitamín C. 

Jak Derma Pen používat?

Výhodou Derma Penu je, že funguje bezdrátově i pomocí napájecího kabelu, pokud se vám vybije, tak nemusíte čekat na jeho plné nabití, ale můžete ho ihned používat.

1. Vyjměte kazetu ze sterilizovaného obalu. 

2. Vložte kazetu do pera Derma Penu a zatlačte ji vodorovně až na konec. 

3. Uzamkněte kazetu otočením proti směru hodinových ručiček. 

4. Chcete-li kazetu vyjmout, otočte ji ve směru hodinových ručiček a poté ji vodorovně vytáhněte. 

5. Chcete-li pero Derma Pen zapnout nebo vypnout, stiskněte tlačítko zapnutí/vypnutí na 2-3 sekundy.

Product added to wishlist
Produkt přidán do porovnání.