Beauty SPA - o značce, proč zvolit, kategorie produktů - Aventa Beauty
Beauty SPA - o značce, proč zvolit, kategorie produktů

Beauty SPA je italská značka s celosvětovou reputací. Produkty se vyrábí v Evropě, v jedné z největších továren vlastněných společností Cosmoproject.

Značka se pyšní použitím inovativních technologií a jedinečných aktivních vzorců. Neustálým vědeckým výzkumem, bezpečností a šetrností k životnímu prostředí.

V portfoliu značky najdete kosmetiku pro tělo i tvář, která řeší snad veškeré problémy spojené s pokožkou, její krásou a zdravím. Použitím produktů Beauty SPA zažijete v domácím prostředí pocit jako při péči v profesionálním salonu krásy.

Značka Beauty SPA nabízí řadu pro domácí použití a řadu pro profesionály.

Díky kombinaci aktivních látek jako je retinol, bioozon, aminokyseliny a další dostane vaše pleť a pokožka těla špičkovou profesionální péči.

Proč zvolit značku Beauty SPA?

  • vysoce kvalitní, profesionální kosmetika
  • velké množství účinných látek
  • široké portfolio produktů
  • nejmodernější postupy výroby

Značka Beauty SPA nabízí široké portfolio produktů určených pro péči o obličej i celé tělo. Naleznete zde produkty pro korekci akné, změn spojených s věkem, hydratační přípravky, čisticí kosmetiku i exfolianty. Mezi tělovými produkty dominují ty pro nápravu celulitidy, ochablosti a dehydratace pokožky. Vybere si opravdu každý.

Zásadní a signifikantní složkou produktů je Sesazone 6000

Sesazone 6000 je inovativní složka kosmetiky - ozonizovaný sezamový olej. Ozon je antibakteriální, působí dezinfekčně, poskytuje silný náboj energie a podporuje ochranu buněk před volnými radikály. Aktivuje buněčný metabolismus v pokožce. Zvyšuje neosyntézu kolagenu, elastinu a mukopolysacharidů. Zlepšuje buněčnou energii a má revitalizační a reepitelizační účinek.

 

Dynamizace kůže

Působení proti stárnutí

Dezinfekční schopnost

Reepitelizační schopnost

Sesazone 6000 má specifickou vůni po ozonu, která nemusí být každému příjemná. Hodně intenzivní vůně ukazuje na vysokou koncentraci Sesazone 6000.

Product added to wishlist
Produkt přidán do porovnání.