GOALGREEN - Aventa Beauty
GOALGREEN

Etická značka, která je určena pro všechny, kteří sní o zelené budoucnosti.

Je to péče o pleť a vlasy se speciálním zaměřením na maximální výkon a minimálním dopadem na životní prostředí a přírodní zdroje, ze kterých pocházejí.

 

BIOLOGICKÉ, ENVIRONMENTÁLNĚ PŘÁTELSKÉ SLOŽENÍ

GoalGreen složení je téměř zcela přírodní > 97 % přísad přírodního původu.

V souladu s touto filozofií jsou naše produkty navrženy jako přírodní a biologicky rozložitelné. Toto se týká i obalů produktů, jsou recyklovatelné, ekologické a vyrobené ve jménu respektu ke všem lidem, životnímu prostředí a bytostí v něm žijících.

 

ŽÁDNÝ ODPAD

Zpracovány jsou i kvalitní ingredience z přebytku z potravinářského průmyslu, tudíž z výroby nevzniká žádný odpad.

 

PŘÁTELSKÉ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ

Každá ingredience je vybírána s nejlaskavější precizností a péčí, s respektem ke krajině, kde se pěstuje. Pečlivě monitorujeme vliv výroby jednotlivých ingrediencí a dopad na životní prostředí a komunitu.

 

BIOLOGICKÉ

Jednotlivé receptury jsou obohaceny o certifikované složky čistě organických původů, které podporují biodiverzitu a vylučují používání pesticidů a syntetických ingrediencí.

 

UDRŽITELNÉ

Všechny naše produkty jsou navrženy tak, aby uspokojily vysoké potřeby zákazníků, ale v žádném případě na úkor budoucích generací. Každé rozhodnutí je v souladu s tímto cílem.

 

VEGANSKÉ

GoalGreen složení je čistě veganské a neobsahuje ani deriváty živočišného původu.

 

NETESTOVÁNO NA ZVÍŘATECH

Všechny použité složky jsou získávany bez krutosti a nejsou testovány na zvířatech.

 

KOMPATIBILNÍ

Produkty jsou testovány tak, aby zajistily perfektní shodu a souznění s typem vaší pleti. Neobsahují alergeny ani žádné parfemace.  Některé z produktů jsou vhodné i pro celou generaci, již od 6. měsíce věku.

RECYKLOVATELNÉ OBALY

Všechny GoalGreen obaly jsou pečlivě vybírány s cílem maximalizace možností recyklace, minimalizace dopadů na životní prostředí a omezení spotřeby energie pro výrobu.

Hliník

To je naše první volba, vzhledem k tomu, že se jedná o materiál, který může být donekonečna recyklovaný.

Sklo

5000 let historie a nízký dopad na životní prostředí. Je tvořeno převážně křemičitým pískem. Jako hliník jej lze donekonečna recyklovat při výběru správné metody.

Plast

Cílem je minimalizovat ho. Používá se pouze tam, kde nemůže být ničím nahrazen... a je to v minumum případech.

 

Každý balíček je označen environmentálním štítkem s informacemi, jakým způsobem balení správně zlikvidovat,  správně zabalit a tím respektovat životní prostředí.

Product added to wishlist
Produkt přidán do porovnání.