Multifunkční pečující make-upy - Aventa Beauty
Multifunkční pečující make-upy

Trendem pro letošní rok jsou multifunkční pečující make-upy, které v sobě spojují benefity pleťového krému a krycí efekt make-upu. Mohlo by se zdát, že tuto charakteristiku mají i všem známé BB krémy. Ty však nedisponují tak silnými účinky. Jsou obecně lehčí, s nižší krycí schopností a neobsahují takovou plejádu účinných látek.

V naší nabídce naleznete tři produkty, které spadají do této kategorie. Kategorie MAKE-CARE. Make-care je v oblasti péče o pleť nový termín a představuje dokonalou souhru péče a make-upu. Produkt make-care – krém a make-up v jednom.

Prvním z produktů je pečující make-up Unique Chromage. Jedná se o lehčí pečující make-up s nastavitelným krytím od lehkého přírodního po střední.

Pečující make-up Unique Chromage má krémovou texturu založenou na principu voda v oleji, tato textura propůjčuje produktu jedinečné ochranné a vyživující vlastnosti. Dodává pleti zářivý finiš. Rozjasňuje, zvláčňuje, hydratuje a poskytuje anti-agingové účinky. Čisté složení nové generace s obsahem   95 % složek přírodního původu.

Druhým produktem z kategorie make-care je pečující make-up Sublimatte Chromage. I tento produkt můžete vrstvit. Nastavit si tak krytí podle potřeby od lehkého až po silné. Pečující make-up Sublimatte je tedy vhodný i pro osoby s výraznějšími vadami pleti, kterým pomůže docílit pěstěného vzhledu. Má fluidní, bezvodou texturu a poskytuje matný finiš a perfektní krytí bez nutnosti oprav během dne. Mezi jeho hlavní vlastnosti patří vypnutí pleti, hydratace, anti-aging a anti-pollution.

Pečující make-up Unique Chromage obsahuje řadu pěstících látek.

  • Fytoskvalan –  Posiluje lipidovou bariéru, pleť zvláčňuje   a pozitivně působí na elasticitu pleti.
  • Organický čaj matcha – Doplňuje hydratační účinek fytoskvalanu, působí antioxidačně, zvláčňuje a remineralizuje.
  • Stabilizovaný vitamín C – Podporuje tvorbu kolagenu a zmírňuje známky stárnutí.

Pečující make-up Sublimatte Chromage rovněž obsahuje řadu pěstících látek.

  • Komplex kyseliny hyaluronové a konjaku –  Zaručí pleti okamžitou hydrataci a dodá “plump efekt”.
  • Ochranné fytomolekuly – Působí protizánětlivě a zlepšují funkci kožní bariéry.
  • Bakuchiol – Zvyšuje regeneraci a produkci kolagenu a elastinu, redukuje pigmentace, celkově zlepšuje strukturu a vzhled pleti.
  • Niacinamid – Rozjasňuje, vyrovnává tón pleti, chrání před poškozením UV zářením, působí protizánětlivě, antioxidačně     a má  anti-agingový efekt.

 Oba pečující make-upy jsou vhodné pro všechny typy pleti. Můžete je nanášet pomocí prstů pro lehčí, přirozené krytí, nebo použijte štětce na make-up Beauty SPA pro precizní nanesení více vrstev a intenzivní krytí.

Pokud požadujete přirozený, zářivý vzhled, zvolte produkt Unique Chromage. Pokud toužíte po sofistikovaném, matném finiši, určitě vyberte Sublimatte Chromage.

Třetím produktem, který skvěle doplňuje oba zmiňované meke-upy, je pečující korektor Pixelproof Chromage. Korektor je vhodný pro všechny typy pleti. Díky obsahu aloe hydratuje    a zklidňuje, posiluje pokožku v oblasti očního okolí. Poskytuje ochranu velmi tenké pokožce, která se nachází v těchto partiích. Niacinamid oční okolí prosvětluje, rozjasňuje a má anti-agingové účinky. Obsažený fytoskvalan z cukrové třtiny změkčuje, vyhlazuje a zjemňuje pokožku. Dále obsahuje vitamín E, ten je známý svými anti-agingovými účinky.

Pyšní se obsahem 97 % přírodních pigmentů. Korektor Pixelproof Chromage poskytuje dokonalé krytí, aniž by se hromadil ve vráskách.

Nanášejte přiloženým aplikátorem a zapracujte konečky prstů nebo kosmetickým štětcem. Můžete vrstvit, dokud nedosáhnete požadovaného stupně krytí.

Rádi Vás uvítáme a obsloužíme v naší kamenné prodejně, kde se o Vás postarají kvalifikované odbornice. Nabídnou a doporučí Vám produkty přesně na míru. Můžete zde vyzkoušet produkty na vlastní kůži a také si odnést vybrané vzorky.

Product added to wishlist
Produkt přidán do porovnání.