Značka Dottor Primo - Aventa Beauty
Značka Dottor Primo

CO JE DOTTOR PRIMO?

Dottor Primo znamená v italštině první doktor. První pomoc, neboli pomoc, když jsou lidé v "nouzi".

Ve skutečnosti se tato značka zrodila ve výzkumné a vývojové laboratoři italské společnosti Cosmoproject, která se specializuje na péči o pokožku a zdravotnické prostředky.

Dottor Primo se zaměřuje na všechny specifické potřeby, které lidé v životě ve vztahu k pokožce pocítí: zranění, drobné nehody, jako jsou popáleniny od slunce, podráždění a potřeba ochrany.

Pro tyto účely využívá nejlepší technologie péče o pleť, inovativní účinné látky (jako je patentovaný ozonizovaný olej) a silnou výrobní kapacitu, která zajišťuje kvalitu, bezpečnost a kompetentnost. 

Vědecký aparát je základem každého výrobku, aby poskytoval výsledky a spokojenost.

INOVATIVNÍ ÚČINNÁ LÁTKA

Neozone 4000: exkluzivní ozonizovaný slunečnicový olej, který stimuluje buněčnou aktivitu.

Technologie ozonace nenasyceného substrátu je pokroková. Prostřednictvím katalytické adiční reakce ozonu získaného z vysoce čistého kyslíku a slunečnicového oleje vyrábí společnost Cosmoproject NEOZONE 4000, který je chemicky standardizován na obsah 9,6 g na 100 g finální aktivní složky: velmi vysoký obsah, který umožňuje přivést biologický kyslík na pleť v hojném množství a s významnými terapeutickými účinky.

Neozone 4000 provádí tři konkrétní aktivity, jejichž účinky byly prokázány testy:

baktericidní aktivita (antibakteriální, antifungální)

zlepšuje obranyschopnost pokožky

bio-dynamizační aktivita (oživení epitelových tkání, stimulace regenerace tkání, působení na hojení jizev)

ŘADY

Dottor Primo se stará o každý typ pokožky v každém stavu. Díky ozonové technologii nabízí hlubokou stimulaci, která se proměňuje v účinnost, výsledky a pohodlí.

ŘADA SKINCARE.

Péče o pleť, která se zaměřuje na každou její potřebu. Řadu péče o pleť optimalizuje přítomnost ozonizovaného oleje ve vybraných výrobcích, které pomáhají přirozené obnově, regeneraci a vyvážení tkání pokožky. Komfort, pohoda a zdraví jsou klíčová slova pro pleť, která znovu získává svou optimální bio-funkčnost.

ŘADA ACNE CONTROL.

Ti, kteří trpí akné, dobře ví, jak tato nemoc často recidivuje. Akné nejen nepříjemně působí z estetického hlediska, ale zároveň je z psychologického pohledu stresující právě kvůli jeho tendenci objevovat se opakovaně.

Z tohoto důvodu je klíčové pro léčbu pleti náchylné k akné dodržovat kosmetický režim, který udržuje pleť zdravou a v dokonalé rovnováze. Řada pro kontrolu akné byla vytvořena právě s tímto cílem: nabídnout kompletní řadu produktů pro účinnou každodenní léčbu.

ŘADA PRO OCHRANU PŘED SLUNCEM.

Výběr slunečních produktů, které jsou navrženy k péči o pleť na slunci. Svěžest, hydratace, ultralehký pocit a veškerá ochrana, kterou vaše pleť potřebuje při vystavení slunci.

ŘADA PRO INTIMNÍ HYGIENU.

Správné intimní čištění je denní, nezbytná rutina pro zdraví těla a rovnováhu pokožky. 

Intimní čisticí prostředky od DottorPrimo mají mírný antiseptický účinek, který uklidňuje svědění a podráždění, a také dezodorující a osvěžující účinek, který činí jejich používání příjemným. Zajišťují maximální čisticí sílu s minimální agresivitou. Očistné vlastnosti ozonu tyto produkty dokonale doplňují, čímž je zajištěna jejich spolehlivost, příjemnost a vysoká účinnost.

Product added to wishlist
Produkt přidán do porovnání.